PROJEKT: Supporting the Development of Business Transfer Ecosystem in Croatia

 

Cilj projekta: pružanje podrške razvoju ekosustava prijenosa poslovanja u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na pružanje pomoći malim i srednjim poduzećima u uspješnom savladavanju izazova razvoja i održivosti te kompleksnog procesa prijenosa poslovanja (business transfer).

Aktivnosti projekta:

PROJEKT: Poslovni transfer – kreiranje i implementacija programa podrške malim i srednjim (obiteljskim) poduzećima

 

Cilj projekta: pružanje podrške malim i srednjim, a naročito obiteljskim poduzećima, u uspješnom savladavanju izazova koje pred njih postavlja pitanje transfera vlasništva i upravljanja.

Aktivnosti projekta:

PROJEKT: BTAR – Business Transfer Awareness Raising – Developing activities and tools to advance business transfer success

 

Cilj projekta: razviti model mjera za jačanje svijesti o prijenosu poslovanja malih i srednjih poduzeća u Europi koji se sastoji od portfelja mjera, odnosno aktivnosti i alata, te okvira za njihovu primjenu.

U sklopu projekta CEPOR je u travnju 2014. organizirao fokus grupe i okrugli stol za diseminaciju rezultata projekta.  

PROJEKT: Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II




U sklopu projekta CEPOR je pripremio minivodič za poduzetnike na temu prijenosa poslovanja malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj, koji je promoviran i distribuiran sudionicima radionica u Osijeku, Koprivnici i Zagrebu. Minivodič – 1. izdanje možete preuzeti OVDJE.

U listopadu 2019. godine, CEPOR je publicirao drugo izdanje ovog minivodiča, uz financijsku podršku Akademije za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu i Croatia osiguranja d.d. Dopunu drugog izdanja sukladno izmjenama u zakonodavnom okviru pripremio je Mazars Hrvatska. Drugo izdanje minivodiča možete preuzeti OVDJE.