Kontaktirajte savjetnike

U proces pripreme za prijenos poslovanja svatko kreće s određenim nedoumicama i pitanjima. Dubljom analizom i razgovorom sa svim uključenim stranama, pitanja i dilema još je i više. CEPRA organizira individualno savjetovanje za vlasnike malih i srednjih poduzeća i članove njihovih obitelji tijekom kojih pruža podršku i savjet u analizi mogućih opcija prijenosa poslovanja te savladavanju prepreka u realizaciji odabrane opcije.

Savjetovanje na temu prijenosa poslovanja obiteljskih poduzeća provodi Mirela Alpeza.

Dr.sc. Mirela Alpeza, redovna profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i direktorica CEPORa – Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća u Zagrebu u posljednjih 10ak godina aktualizira problematiku obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja. Pokrenula je niz inicijativa čiji je cilj pružanje podrške za prijenos poslovanja malih i srednjih poduzeća, među kojima Centar za obiteljska poduzeća i prijenos poslovanja, Forum obiteljskih poduzeća, Klub kupaca malih i srednjih poduzeća, Klub poduzetnika seniora – SENTOR, te Business Transfer Barometar – nacionalno istraživanje na temu prijenosa poslovanja malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj. (Ko)autorica je publikacija Prijenos poslovanja – minivodič za poslovnu zajednicu, Izazovi prijenosa poslovanja u malim i srednjim poduzećima i Spavanje s jednim okom otvorenim – rast malih i srednjih poduzeća kroz akvizicije. Članica je Upravnog odbora Europskog udruženja za prijenos poslovanja malih i srednjih poduzeća – TRANSEO, sa sjedištem u Liege-u u Belgiji. Održala je brojne radionice i individualna savjetovanja za vlasnike poduzeća koji planiraju umirovljenje o definiranju optimalne izlazne strategije iz biznisa.

CEPRA, Zagreb

Mirela Alpeza

www.biznis-transfer.com

Savjetovanje o kupoprodaji mikro i malih poduzeća

Nikola Oršanić je konzultant specijaliziran za pripremu i vođenje procesa kupoprodaje te procjenu vrijednosti mikro i malih biznisa neovisno o pravnom obliku istih.

Nikola Oršanić, konzultant s više od 15 godina poduzetničkog iskustva u više projekata. Prodajom vlasničkih udjela u tri pravna subjekta stječe početno razumijevanje i iskustvo u prijenosu poslovanja. Dodatnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu u području poslovnog posredovanja odlučuje iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo te se usmjeriti na podršku mikro i malim tvrtkama u pripremi za prijenos vlasništva, procjenu vrijednosti te vođenje kompletne transakcije, a zainteresiranim kupcima nudi podršku kod pronalaženja željenog poslovnog subjekta kao način ulaska u poduzetništvo ili investiciju.

CONSULTARIUM, Zagreb

Nikola Oršanić

+385 91 733 9557

nikola@consultarium.hr

www.consultarium.hr

Nakon školovanja na prestižnoj poslovnoj školi London Business School, i sam se upustio u poduzetničke vode.

Na tom putu se našao s obje strane kupnji i prodaji tvrtki. Odlučio se dodatno educirati u Londonu, u smjeru kupnji i prodaji obiteljskih firmi te otvorio savjetovanje u Hrvatskoj kako bi svojim iskustvima i znanjem pomogao poduzetnicima u svim koracima tog procesa. Cilj mu je da sa svojim iskustvom, znanjem i mrežom investitora, pomogne osigurati budućnost Vašoj tvrtki i zaposlenicima, a Vama omogući uspješan izlazak iz firme.

VM Consulting

Vedran Mrkša

+385 98 957 4849

info@vmconsulting.com.hr

https://vmconsulting.com.hr/

Adresa:
Trg J.F. Kennedya 7
10 000 ZAGREB
Phone: + 385 1 2305 363
Mobile: + 385 98 98 151 73
Fax: + 385 1 2345 577
Web: www.biznis-transfer.com